Най-добрите електрически скутери за градски условия

ел. скутери

Пазарът на електрически тротинетки е наводнен с различни модели и модификации, но днес ще направим обзор на най-подходящите ел. скутери за градси условия.

Съвети за избор на ел. тротинетки

Когато търсите да купите нова ел. тротинетка, трябва да имате предвид няколко фактора за успешна покупка.

Безопасността е от първостепенно значение.

Търсете скутер с 8-инчови или по-големи колела. Те ще поемат повече неравности. Освен това потърсете модел с двойно окачване. И накрая, изберете такъв с барабанни или дискови спирачки. Последният ще спре скутера бързо, но няма да е толкова удобен, ако има крачни спирачки. Един такъв модел, който отговаря на почти всички изисквания е XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 3, за който може да прочетете повече в края на статията.

Класация на най-добрите ел. тротинетки по българските пътища

ел. скутери за града
Електрически скутери за градски условия

Dualtron City

Електрическият скутер Dualtron City се отличава с уникален, удобен за водача дизайн, здраво удължение на кормилната уредба и най-големите гуми. Последното е изключително важно, ако карате в град като София с лоша инфраструктура и зле поддържани настилки по улиците. Неговата сменяема батерия осигурява повече от 70 километра обхват, с възможност за удвояване на това с резервна батерия. Удобният за водача City режим също е забележително плавен при максимална скорост. Моделът се предлага с дълга гаранция и наличност от резервни части. Този електрически скутер е фантастична опция за пътуващите в града, които искат висококачествен, издръжлив ел. скутер, който е едновременно достъпен и издръжлив.

Apollo City

Електрическият скутер Apollo City има 600-ватов мотор, който е оценен на 86% ефективност. Може да достигне максимална скорост от 40 Км/час и да изкачва 15-градусови наклони без проблем. Той може да се справи с ездачи до 120 кг. и може да ускори до 25 Км/час само за 4,1 секунди. И има широк набор от настройки, включително метрична система. Това е страхотен електрически скутер за тези, които нямат кола.

City Electric Scooter

Със своя компактен размер и капацитет на батерията, City Electric Scooter предлага отлична преносимост. Тъй като е сгъваем, можете да го носите навсякъде. Дизайнът на скутера го прави лесен за съхранение. Патентованият механизъм за сгъване позволява лесното съхранение и транспортиране на тази ел. тротинетка. Освен това ви позволява лесно да го зареждате навсякъде, където пожелаете. Това го прави идеален избор за пътуващите на дълги разстояния из града. Скутерът има отлично управление и се кара лесно с една ръка.

Въпреки ниската цена на скутера, животът на батерията му не е най-евтиният вариант. Стандартна ел. тротинетка с максимален пробег от 25 километра ще ви струва приблизително 350 лева. Премиум модел като XIAOMI MI 3 с повече функции ще струва повече, но си заслужава допълнителните пари. И с висококачествени компоненти ще издържи с години. Ще се радвате, че сте направили правилния избор, ако потърсите MI 3 в Xiaomi shop България!

XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 3

Този лек електрически скутер е идеален за следващото ви пътуване из София. Всичко за него може да видите и в това видео, но ви препоръчваме да прочетете нашия обзор

Моторът на задното му колело осигурява до 600 вата мощност, докато батерията има капацитет от 7650mAh/ и 275Wh. Неговият предно монтиран интелигентен монитор предоставя информация за скоростта и живота на батерията. Лесен е за каране и сгъване, което го прави преносим вариант. Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, XIAOMI MI 3 е предпочитан избор сред предлаганите ел. тротинетки, заради своята лекота от само 14,5 кг. Това е постигнато, благодарение на иновативния материал авиационен алуминий, който прави модел един от най-леките и практични ел. скутери.

Системата за спиране представлява двойната спирачна система, която има както дискова спирачка на задното колело, така и антиблокираща спирачна система E-ABS на предното колело. Това позволява на този ел. скутер на да бъде изключително стабилен на неравни пътища и да спира максимално бързо. Можете също така да управлявате регенеративната спирачна мощност чрез втория лост за газта. С тези функции, XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 3 прави изключително преносим вариант, който е удобен за градско пътуване.

Повече за ел. тротинетката на XIAOMI вижте в това видео ревю

Цената на XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 3 варира в зависимост от характеристиките му. Както при всяка друга покупка може да потърсите ел. тротинетки в Интернет, но ви препоръчваме да разгледате Xiaomi shop в онлайн пространството за най-добри цени и качество на продуктите на водещата компания. В това число влизат смартфони, таблети, дронове, смарт часовници, прахосмукачки роботи и много други джаджи и аксесоари.