Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum отразява актуалните тенденции в парфюмерията

le male le parfum

Кехлибареният аромат за мъже Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum излиза на пазара през 2020 година. Той продължава най-популярната уханна линия на бранда, определяна като една от най-продаваните в парфюмната история. Колекцията Le Male включва аромати за мъже от всички възрасти и отговаря на различни вкусове и предпочитания.

Впечатляващо и изискано, Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum е едно класическите творения на майстора на парфюмерията. Този аромат е воплъщение на сила, сексапил и елегантност, представени във вълнуваща и съблазнителна комбинация. Съчетавайки изтънчени нотки и дързък характер, този парфюм се отличава със своята уникалност и неповторимост.

Интересен и изключително ефектен, Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum е последното творение в редицата на ароматите на майстора на модата и парфюмерията. Този парфюм е израз на сила, стил и индивидуалност, съчетани в една невероятно завладяваща композиция. Съблазнителната комбинация от изискани нотки създава усещане за разкош и елегантност, което прави този парфюм несравнимо изживяване за всяко събитие.

Разработената от майсторите в бранша Quentin Bisch и Natalie Gracia-Cetto уханна композиция на Le Male Le Parfum отразява съвременните тенденции в парфюмерията и отговаря на актуалните търсения и очаквания.

Парфюмната композиция на Le Male Le Parfum е изненадваща и необичайна

Първоначалното впечатление за аромата се изгражда от пикантната, интензивна и завладяваща нотка кардамон. Уханната подправка е позната и използвана на няколко континента, а в арабския свят тя се приема като универсален символ на гостоприемство. Използването на кардамон в състава на Le Male Le Parfum придава на ароматната композиция ориенталски привкус. В уханната сърцевина на забележителния парфюм са преплетени свежа лавандула и ефирен прахообразен ирис. Базовият акорд от топла ванилия, ориенталски и дървесни нотки е подчертано чувствен и уютен. Включването на нови съставки или използването им по необичаен начин е една от актуалните тенденции в парфюмерията, намерила израз при проектирането на Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum.

Le Male Le Parfum се отличава с интензивност и подобрена дълготрайност

Ароматът отговаря на търсенията на съвременните мъже, които искат парфюм, който завладява и се задържа върху кожата през целия ден след само едно нанасяне. Стремежът при разработването на нови ухания и реформулировките на вече познати, е насочен към подобряване на дълготрайността в отговор на динамичния начин на живот през последните години. Модерните предпочитания са свързани с желание за по-дръзки и интензивни аромати и Le Male Le Parfum отговаря изцяло на съвременните вкусове.

Le Male Le Parfum е насочен към мъжете, които обичат да правят впечатление

Заложете на наситеното и дълготрайно ухание и няма да останете незабелязани, където и да отидете. Ароматът на Le Male Le Parfum е идеален за специални поводи. Завършете визията си за всяко събитие подобаващо, като изберете да носите Le Male Le Parfum. Поради наситения си и интензивен характер, уханието е най-подходящо за есенно-зимния сезон, като подсилва чувството за топлина и изгарящи страсти. Парфюмът е любим на дръзки и самоуверени мъже, които държат да подчертават присъствието си където и да отиват. Ароматът на Le Male Le Parfum ще ви донесе много внимание и комплименти за отличния вкус и демонстрираната класа.